Cutremur produs sâmbătă după-amiază în Vrancea

Un cutremur cu magnitudinea de 3,1 pe scara Richter s-a produs sâmbătă, la ora 18.54, în zona seismică Vrancea, informează Institutul Naţional de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pământului.

2583 afișări
Imaginea articolului Cutremur produs sâmbătă după-amiază în Vrancea

Cutremur produs sâmbătă după-amiaza în Vrancea.

Potrivit INCDFP, cutremurul a avut loc în judeţul Vrancea, la ora 18.54.

Seismul a avut magnitudinea de 3,1 pe scara Richter şi s-a produs la adâncimea de 120 de kilometri.

Cutremurul a avut loc în apropierea următoarelor oraşe: Slănic-Moldova (45 km), Covasna (48 km), Tîrgu Ocna (48 km), Oneşti (49 km) şi Nehoiu (50 km).

 

Taguri:
cutremur,
vrancea,
seism

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici