Dacă nu ai cu cine să îţi laşi copilul după şcoală, afterschool-ul este cea mai bună opţiune pentru tine şi copilul tău

  • În Timişoara, preţul pentru afterschool este cuprins între 800 şi 1.300 de lei pe lună
  • În Bucureşti, preţul ajunge şi la 1.700 de lei pe lună, cu masă inclusă
  • O oră de meditaţii costă între 15 şi 100 de lei, în funcţie de materie, oraş şi nivelul de pregătire al profesorului
226 afișări
Imaginea articolului Dacă nu ai cu cine să îţi laşi copilul după şcoală, afterschool-ul este cea mai bună opţiune pentru tine şi copilul tău

Dacă nu poţi lucra de acasă, iar bunicii sunt departe, apare întrebarea „Cu cine îţi laşi copilul, după orele la şcoală?”.

Laura Spătaru este business development manager la Vodafone. Nu are cum să îl supravegheze pe Alex la teme. Mai ales acum, când termină cursurile, la ora 11:00. Laura a ales un afterschool, în apropierea locului ei de muncă. Aici, Alex, care este în clasa a doua, este îndrumat când îşi face lecţiile, primeşte o masă caldă şi interacţionează cu alţi copii. Asta i-a lipsit cel mai mult copilului, când şcolile au fost închise. El a aşteptat cu nerăbdare să îşi revadă colegii, atât pe cei din clasă, cât şi pe cei de la afterschool, unde merge de doi ani şi stă cam 6 ore pe zi. Îi place maxim, mai ales că atunci când ajunge acasă, nu mai are nimic de făcut, decât să se joace.

Alex  Spătaru - elev: Teacher ne ajută cu temele, când este cald ne duce afară, luăm cina aici şi vorbim în engleză şi îmi place că după ce ne terminăm temele mă joc cu copiii.

Laura Spătaru – părinte: Lucrez într-o companie multinaţională, lucrez cu clienţi şi job-ul meu presupune să mă şi deplasez la clienţi. Lucrez şi de acasă şi de la birou, dar în mare parte trebuie să mă deplasez la clienţi.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici