Dacă protestul de la RATB va continua, se vor suplimenta garniturile de metrou

Bucureştenii au posibilitatea de a recurge la transportul cu metroul, joi dimineaţă, în condiţiile în care angajaţii RATB au refuzat să iasă cu autobuzele, troleibuzele şi tramvaiele pe trasee, compania Metrorex fiind pregătită să suplimenteze garniturile cu 15%.

54 afișări
Imaginea articolului Dacă protestul de la RATB va continua, se vor suplimenta garniturile de metrou

Dacă protestul de la RATB va continua, se vor suplimenta garniturile de metrou (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Directorul general al Metrorex, Gheorghe Udrişte, a declarat, joi dimineaţă, pentru MEDIAFAX, că la primele ore ale dimineţii nu a fost nevoie de o suplimentare a trenurilor.

Udrişte a adăugat însă că, dacă protestul angajaţilor RATB va continua, Metrorex este pregătită să suplimenteze garniturile cu 15%.

Peste o mie de angajaţi RATB protestează la autobaza Titan, aceştia refuzând să iasă cu autobuzele, troleibuzele şi tramvaiele pe trasee. Protestul a fost declanşat, miercuri noapte, la acţiune participând iniţial 400 de angajaţi ai regiei.

Oamenii susţin că au recurs la această formă de protest deoarece în ultimele două luni salariile lor au început să scadă. Aceştia au precizat că în ultimele luni nu au depăşit 130 de ore lucrate, în condiţiile în care în perioade similare ale altor ani lucrau şi aproximativ 200 de ore.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici