Video Dâmboviţa: Bărbat de 71 de ani a fost muşcat de un pitbull

Un bărbat de 71 de ani din comuna dâmboviţeană Morteni a fost internat la Spitalul de Urgenţă Floreasca după ce a fost muşcat de un pitbull chiar în faţa porţii sale, fiind vorba de câinele vecinilor care, potrivit soţiei bărbatului, l-ar fi atacat pe acesta după ce a fost asmuţit de stâpân.

1 afișare

Poliţiştii dâmboviţeni anchetează cazul bătrânului muşcat de câine pentru a putea stabili dacă patrupedul care l-a atacat pe bătrân este pitbull-ul vecinului, care, aşa cum a reclamat la poliţie soţia victimei, a fost asmuţit de acesta asupra victimei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Efectuăm cercetări şi audieri în acest moment, dar nu avem concluzii. Soţia bătrânului spune că acesta a fost muşcat de pitbull-ul vecinului, după ce, noaptea, bărbatul a auzit zgomote mari în curte şi a ieşit în faţa porţii. Urmează ca victima să depună reclamaţie, avem o echipă de poliţişti în acest scop chiar la spital, unde în funcţie de starea pacientului, îi vom lua declaraţii. Batrânul Ion Petre, în vârstă de 71 de ani, din localitatea Morteni, are leziuni în jurul feţei şi are un deget lipsă la o mână, după ce a fost muşcat de câine. Deci deocamdată avem certitudinea că a fost muşcat de un câine, dar urmează să stabilim care este animalul agresor, pitbull-ul reclamat sau vreun câine maidanez", a declarat subcomisarul Adrian Antofie, şeful Poliţiei Oraşului Găesşi.

Dacă se va dovedi că pitbull-ul l-a atacat pe bătrân după ce a fost asmuţit, proprietarul acestuia riscă să dosar penal, iar pedeapsa pe care ar putea-o primi este închisoarea între 6 luni şi 5 ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici