Dâmboviţa: Indivizi cu cagule au furat seiful unei primării (Video)

Trei indivizi care purtau cagule au furat, în noaptea de luni spre marţi, seiful primăriei din localitatea dâmboviţeană Lunguleţu, după ce l-au legat şi l-au bătut pe paznicul instituţiei, al cărei sediu se află la mai puţin de o sută de metri de cel al Poliţiei.

157 afișări
Imaginea articolului Dâmboviţa: Indivizi cu cagule au furat seiful unei primării (Video)

Dâmboviţa: Indivizi cu cagule au furat seiful unei primării (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, indivizii, care aveau cagule pe faţă şi mănuşi în mâini, au pătruns în sediul primăriei în jurul orei 03.30, l-au legat la mâini pe paznicul instituţiei, l-au bătut, au spart mai multe uşi şi au provocat distrugeri în câteva încăperi. Ulterior, indivizii au furat seiful primăriei, pe care l-au târât cu o pătură până afară, de unde l-au urcat într-o maşină.

În urma incidentului, paznicul a fost transportat la Spitalul din Titu.

De asemenea, primarul localităţii dâmboviţene Brezoaiele a anunţat că tot luni noaptea, în jurul orei 03.15, sistemul de alarmă al primăriei s-a declanşat după ce mai multe persoane au încercat să intre în sediu.

"După ce s-a declanşat alarma am ajuns imediat la faţa locului, unde nu am mai găsit pe nimeni, dar am găsit un geam termopan forţat cu ranga", a declarat Nicolae Tudorache, primarul localităţii Brezoaiele, care este situată la aproximativ zece kilometri distanţă de comuna Lunguleţu, pe DN 7 Bucureşti-Piteşti.

Seiful a fost găsit abandonat pe un drum judeţean

Seiful furat din sediul primăriei Lunguleţu a fost găsit abandonat, marţi la prânz, pe un câmp din apropierea drumului judeţean ce face legătura între localităţile Slobozia Moară şi Răcari.

Potrivit lui Ion Vlad, primarul comunei Lunguleţu, la o verificare preliminară a seifului s-a constatat că hoţii au furat aproximativ 110 lei din suma de 500 de lei, precum şi telefonul mobil din casa de bani, iar documentele care se aflau în seif sunt intacte. "Este cu siguranţă seiful furat de la noi de la primărie, iar locul unde a fost abandonat arată traseul pe care l-au urmat hoţii după ce au furat casa de bani. Au furat doar 110 lei, care erau la vedere, restul de bani era împachetat într-o hârtie, între nişte acte, şi nu i-au văzut", a declarat primarul comunei Lunguleţu.

Tot în noaptea de luni spre marţi, în jurul orei 01.30, patru persoane cu cagule pe faţă au furat suma de 12.000 de lei din seiful primăriei localităţii Bujoreni din judeţul Teleorman, după ce l-au legat cu un cablu pe paznicul primăriei.

Video Ştirileprotv

Citeşte şi:

Seiful cu bani al unei primării din Teleorman, furat de indivizi cu cagule

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici