Dâmboviţa: Patru turişti rămaşi blocaţi cu maşina pe un drum din Munţii Bucegi, recuperaţi de jandarmi

Patru turişti rămaşi blocaţi cu un autoturism, duminică, pe un drum din Masivul Bucegi, din cauza viscolului, au fost recuperaţi de jandarmii montani din judeţul Dâmboviţa, care i-au dus pe cei patru până într-o zonă de unde şi-au putut continua drumul cu maşina.

134 afișări
Imaginea articolului Dâmboviţa: Patru turişti rămaşi blocaţi cu maşina pe un drum din Munţii Bucegi, recuperaţi de jandarmi

Dâmboviţa: Patru turişti rămaşi blocaţi cu maşina pe un drum din Munţii Bucegi, recuperaţi de jandarmi (Imagine: Liviu Chirică/Mediafax Foto)

Potrivit datelor furnizate de căpitanul Ciprian Vătăşelu, de la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa, jandarmii montani de la postul Zănoaga au intervenit, duminică, pentru recuperarea a patru turişti rămaşi blocaţi pe un drum judeţean din Masivul Bucegi.

Cei patru urcaseră pe munte cu o maşină, iar duminică circulau dinspre zona Dichiu către Bucureşti, pe DJ 713, la un moment dat autoturismul rămânând blocat din cauza viscolului şi a zăpezii de pe şosea.

Turiştii, doi din Bucureşti, unul din Braşov şi unul din Mureş, au fost ajutaţi să scoată maşina de pe drumul înzăpezit şi duşi până la cabana Dichiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici