Dăncilă a cerut DESECRETIZAREA listei cu imobilele date către alte instituţii, nu numai SRI

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, marţi, că a cerut RA-APPS să desecretizeze lista pentru toate imobilele date către alte instituţii, nu numai către Serviciul Român de Informaţii.

796 afișări
Imaginea articolului Dăncilă a cerut DESECRETIZAREA listei cu imobilele date către alte instituţii, nu numai SRI

Dăncilă a cerut DESECRETIZAREA listei cu imobilele date către alte instituţii, nu numai SRI

”Da, am solicitat SGG desecretizarea pentru toate imobilele date către alte instituţii, nu numai către o instituţie. Am solicitat acest lucru. Este în curs de realizare", a declarat premierul Viorica Dăncilă, întrebată dacă va desecretiza lista cu imobile pe RAAPPS le-a cedat SRI.

"Mi se pare important să dăm dovadă de transparenţă şi am avut solicitări atât din partea presei, am avut mai multe solicitări la Guvern, am răspuns acestor solicitări şi aşa cum am spus de fiecare dată este nevoie de transparenţă, mai ales acum când vedem atâta tensiune în spaţiul public”, a mai completat Viorica Dăncilă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici