Video David: Achiziţia din 2006 a Loganurilor, angajată de Blaga, Ager Leasing avea probleme

Ministrul de Interne, liberalul Cristian David, afirmă, într-un interviu acordat agenţiei MEDIAFAX, că procedura de achiziţie a autospecialelor pentru Poliţie a fost angajată de predecesorul său, democratul Vasile Blaga, deşi firma Ager Leasing era cercetată pentru restituiri ilegale de TVA.

77 afișări

Ministrul susţine că diferenţa dintre el şi Vasile Blaga este aceea că democratul a semnat contractele cu Ager Leasing.

Ministrul David declară că raportul Corpului de Control privind procedura de achiziţie a autospecialelor pentru Poliţie în sistem leasing de la firma Ager Leasing "a pus în evidenţă vicii de procedură cu privire la derularea acestei proceduri de încredinţare", astfel că MIRA, împreună cu Autoritatea Naţională privind Monitorizarea şi Reglementarea Achiziţiilor Publice, urmează să decidă dacă toate contractele care au fost încheiate vor fi lovite de nulitate.

Liberalul David a mai spus că şi-ar dori să-şi continue proiectele la MIRA, iar în cazul în care PNL ar ajunge iar la guvernare, PDL ar trebui să rămână patru ani în opoziţie, drept pedeapsă pentru trădarea Alianţei D.A.

Prezentăm integral interviul acordat de către ministrul Cristian David:

Citește mai departe:

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Citește mai departe:

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici