De ce iubeşte Emil Boc România

Premierul Emil Boc a declarat, duminică, la postul ProTV, că iubeşte România pentru oamenii pe care îi are şi sufletul lor, pentru frumuseţile naturale şi istoria ţării.

410 afișări
Imaginea articolului De ce iubeşte Emil Boc România

De ce iubeşte Emil Boc România (Imagine: Alex Chitu/Mediafax Foto)

"Iubesc ţara aceasta pentru oamenii pe care îi are, pentru căldura, sufletul şi talentul lor. Iubesc România pentru că are frumuseţi naturale. Iubesc România pentru că este ţara care a reuşit să mă facă să fiu mândru pentru că are o istorie neatârnată, ne-am păstrat limba, ne-am păstrat tradiţia, ne-am păstrat obiceiurile, indiferent de greutăţile prin care am trecut în decursul veacurilor. Şi iubesc România pentru că, oriunde aş fi, nicăieri cuvântul «acasă» nu are altă semnificaţie şi nu o poate avea decât aici, acasă, în România, semnificaţia lui autentică. Pentru asta iubesc România", a spus Boc, la emisiunea "După 20 de ani" difuzată la Pro TV.

Pro TV, Gândul, ProSport, Sport.ro, Ziarul Financiar şi Mediafax lansează simultan "De ce iubesc România", o campanie virală prin care românii sunt îndemnaţi să spună celor din jur, acasă şi în ţările în care locuiesc în prezent, ce anume îi face mândri de ţara lor.

Campania se desfăşoară pe www.deceiubescromania.ro, unde utilizatorii sunt invitaţi să descarce unul dintre afişele campaniei, să îl printeze şi apoi să îl lipească într-un loc vizibil, unde este permis afişajul şi să se fotografieze sau filmeze cu el. Vor arăta tuturor oameni născuţi în România şi care au schimbat prin invenţiile şi inovaţiile lor lumea. Se vor transforma astfel în purtători de mesaj, în români mândri de ţara lor şi de valorile româneşti.

Fotografia sau filmul se postează apoi pe site şi astfel va fi văzută de o lume întreagă. Românii sunt invitaţi astfel să participe la cea mai mare campanie de publicitate outdoor din Europa.

Tot pe www.deceiubescromania.ro utilizatorii îşi pot înregistra mesajul despre România cu telefonul mobil sau cu webcam-ul şi apoi îl pot posta pe Youtube. În plus, pot comenta şi încărca poze şi pe Facebook. Toate acestea vor ajunge prin intermediul site-ului în văzul tuturor.

Campania "De ce iubesc România" reuneşte şi poveştile unor străini care au ajuns în România, s-au îndrăgostit iremediabil de ea şi acum vorbesc despre experienţele lor din ţara noastră, fiind şi ei la rândul lor purtători de mesaj şi susţinători ai brandului de ţară.

De 1 decembrie românii sunt români.

Afişele campaniei au fost realizate de echipa Graffiti BBDO formată din Mihai Gongu, Creative Director şi copywriter, şi Adi Ghiţă, Art Director.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici