Video De la costume de baie şi lenjerie intimă, o companie clujeană produce măşti de protecţie

  • De la costume de baie şi lenjerie intimă, o companie clujeană produce măşti de protecţie
  • Compania şi-a adaptat producţia, după ce 600 de oameni au fost trimişi în şomaj tehnic
  • Măştile de protecţie fabricate la Cluj-Napoca sunt din bumbac şi costă aproape 10 lei
3090 afișări
De la costume de baie şi lenjerie intimă, la confecţionarea de măşti! Este strategia unei cunoscute companii clujene, care, ca sa supravieţuiască crizei, a început să producă măşti de protectie.
 
„Mastile noastre sunt realizate din bumbac, ele au fost studiate de tehnologii nostri, ca sa aiba o forma anatomica care se potriveste bine pe figura. Se pot spala la 60 de grade si se pot steriliza daca doriti prin calcare cu aburi”
 
Într-o zi, în fabrica de la Cluj se fac mii de măşti, însă reprezentanţii companiei spun că dacă ar exista cereri, ar putea să producă până la 20.000 de măşti zilnic.
 
Ana Drăguţ, director de marketing: Practic am inceput să facem măşti la început pentru angajaţii noştri, în acelaşi timp comenzile de costume de baie si de lenjerie pe care trebuia ăa le onorăm sau trebuiau să vină, s-au redus drastic din cauza situaţiei cauzată de pandemie.
 
Compania a făcut si fapte bune. A donat deja mii de măşti la peste 100 de spitale şi alte instituţii din România.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici