De la Iaşi, vei zbura şi către Bari, Torino, Verona şi Barcelona

  • Din această lună de la Iaşi vei putea zbura către patru destinaţii noi: trei din Italia şi una din Spania
  • Pentru cele 20 de destinaţii pe care le operează de la Iaşi, compania aeriană a mai adus o aernoavă în baza din capitala Moldovei
  • Directorul Aeroportului Iaşi te asigură că atâta timp cât respecţi regulile nu ai de ce să te temi că te îmbolnăveşti
260 afișări

Dacă te bate gândul să mergi în vacanţă în Bari, Torino, Verona sau Barcelona vei putea pleca spre aceste destinaţii chiar de la Iaşi. O companie aeriană a lansat aceste noi curse. Prima a aterizat în capitala Moldovei cursa de Barcelona, ce a fost primită cu tunuri de apă. 

„Avem o a treia aeronavă în bază, aeronavă care va mări numărul de destinaţii pentru Iaşi cu încă patru: Verona, Torino, Bari şi Barcelona”, a explicat Cătălin Bulgariu, directorul Aeroportului Internaţional Iaşi. 

El a declarat că nu îi este teamă de faptul că noile curse spre Italia ar conduce la creşterea cazurilor de coronavirus. 

Oamenii, din acest punct de vedere, trebuie să conştientizeze că purtarea măştii şi respectarea distanţării îi va face să treacă mai uşor prin această pandemie”, a spus Cătălin Bulgariu. 

Oana pleacă în Italia în concediu însă nu îi e frică de virus pentru că, spune ea, nu are de gând să se ducă în locuri aglomerate.

„Nu (în e frică de virus n.r.), pentru că ştiu oricum că mă protejez, am mască, mă dezinfectez. Nu are de ce să îmi fie frică, nu mă duc în locuri aglomerate”, a declarat aceasta. 

Tot de luna aceasta vei putea zbura din nou şi de pe
Aeroportul din Timişoara, dar spre Germania. Vor fi cinci zboruri pe săptămână pe ruta Timişoara München, Stuttgart – Timişoara.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici