Decizia de suspendare a participării la târgurile de turism, contestată de un europarlamentar: este complet neinspirată

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, susţine că decizia privind suspendarea participării României la târgurile de turism este complet neinspirată. Dacă nu aveţi soluţii, existenţa Ministerului Turismului nu se justifică, mai spune Tomac.

378 afișări
Imaginea articolului Decizia de suspendare a participării la târgurile de turism, contestată de un europarlamentar: este complet neinspirată

Decizia de suspendare a participării la târgurile de turism, contestată de un europarlamentar: este complet neinspirată

„O decizie complet neinspirată. Nu asta este soluţia. Ministerul are obligaţia să facă câteva chestiuni simple, dar atât de necesare. În primul rând, publicaţi pe pagina oficială a ministerului, în limba română şi engleză, o prezentare online a tuturor obiectivelor turistice din ţara noastră. Doi. Realizaţi reviste şi albume cu cele mai frumoase regiuni din România. Probabil nu cunoaşteţi, dar una dintre zonele în care întâlneşti mai mulţi turişti străini decât români este Delta Dunării, o bijuterie care merită a fi promovată la New York, Tokyo, Londra sau Berlin”, a scris Eugen Tomac pe Facebook.

Politicianul consideră că existenţa unui minister al turismului nu se justifică dacă nu se găsesc soluţii pentru încurajarea acestei activităţi.

„Nu izolarea şi justificările nepotrivite sunt soluţiile, ci investiţiile continue în promovare, alături de cei care au făcut performanţă în turism. România merită descoperită, noi chiar avem ce oferi. Ne mai trebuie competenţă şi puţin mai multă inspiraţie... Dacă nu sunteţi în stare, atunci existenţa acestui minister nu se justifică doar pentru a împărţi margarete”, a precizat liderul PMP.

Ministrul Turismului, Constantin-Daniel Cadariu, a suspendat participarea României la târgurile internaţionale de turism. Decizia a fost luată în urma scandalului iscat după încheierea târgului de turism din Statele Unite ale Americii. La standul României au fost expuse imagini în format A4, prinse pe o perdea neagră. Suspendarea este în vigoare până la finalul anului, ceea ce înseamnă că România nu se va prezenta la şase târguri internaţionale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici