Demi Moore îşi înregistrează câinele chihuaha pentru titlul de cel mai mic câine din lume

Demi Moore se gândeşte să-şi înregistreze adorabilul chihuahua pentru un titlu Guiness World Records.

1649 afișări
Imaginea articolului Demi Moore îşi înregistrează câinele chihuaha pentru titlul de cel mai mic câine din lume

Sursa foto: Yahoo

După ce a aflat despre o femelă de chihuahua în vârstă de 2 ani, pe nume Pearl, care a fost recent încoronată cel mai mic câine viu din lume de către Guinness World Records, actriţa a declarat miercuri că se gândeşte să-şi înregistreze şi propriul câine mic, Pilaf, spre considerare.

Alături de o serie de fotografii drăguţe pe Instagram cu Pilaf măsurat folosind o bancnotă de 100 de dolari, Moore, în vârstă de 60 de ani, a scris: „@guinnessworldrecords tocmai a anunţat astăzi cel mai mic câine din lume. Nu ştiu despre voi, dar cred că Pilaf ar putea să-l detroneze pe Pearl”, potrivit abcnews.

Postarea include, de asemenea, o fotografie a lui Pearl, care a câştigat titlul duminică, fiind măsurată cu o bancnotă de 1 USD.

Potrivit Guinness World Records , Pearl măsoară 9,14 centimetri înălţime şi 12,7 centimetri în lungime şi cântăreşte doar 553 de grame.

Prietenii şi adepţii lui Moore şi-au arătat sprijinul pentru Pilaf în comentarii.

Contul oficial Guinness World Records a părut şi el impresionat de depunerea neoficială a lui Pilaf, comentând cu o serie de feţe şocate.
 
Pilaf are în prezent propriul cont de Instagram, care se mândreşte cu aproape 8.000 de urmăritori. 
 
La începutul săptămânii, la o zi după ce Pearl a fost încoronat cel mai mic câine viu din lume, Moore a postat o fotografie separată cu Pilaf în timp ce petrecea cu alţi patru câini pe o pernă, subtitrând postarea de pe Instagram, „Happy Monday. #pilaf4guinness” 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici