Video Demisie cu condiţii la DSP Dolj. Motivul invocat de Ludmila Prunariu, directoarea care a cerut să fie retrogradată

  • Directorul executiv al DSP Dolj a cerut să fie mutat pe funcţia de director adjunct al instituţiei
  • Ludmila Prunariu spune că ambele posturi le-a obţinut prin concurs, în trecut
  • Angajaţi ai DSP Dolj sunt cercetaţi în patru dosare penale
3206 afișări

În plină epidemie de coronavirus, directorul executiv al DSP Dolj, Ludmila Prunariu a cerut să fie schimbată din funcţie pentru că e prea obosită. Dar a pus şi condiţii. A vrut un post nou, cel de director adjunct al instituţiei.

Ludmila Prunariu, director adjunct DSP Dolj: „Lucrez în Direcţia de Sănătate Publică de 30 de ani şi sunt calificată să fac acest lucru, mai ales că şi acest post l-am câştigat prin concurs în anul 2012.”

Mutarea vine după ce DSP Dolj au apărut mari probleme. Angajaţii sunt cercetaţi de procurori în patru dosare penale după ce au fost acuzaţi de oameni aflaţi în carantină că i-au trimis acasă fără a fi testaţi, deşi intraseră în contact cu bolnavi de COVID-19. Şi poliţiştii s-au plâns procurorilor că funcţionarii din cadrul DSP Dolj nu au raportat că zeci de persoane care s-au întors în ţară trebuiau să stea în izolare.

Săptămâna trecută, aproximativ 40 de persoane, aflate în carantină, s-au urcat pe un hotel din Craiova, supărate că DSP le întârzie actele pentru a putea pleca acasă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici