Detalii despre cea mai tânără victimă a Covid-19 din România: Era diabetică şi participase cu fraţii din străinătate la înmormântarea mamei

  • Tânăra de 27 de ani care a murit duminică la Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi era diabetică
  • Aceasta făcea insulină de câteva ori pe zi
  • În plus, în urmă cu două săptămâni a participat la înmormântarea mamei, unde erau şi fraţii ei veniţi din străinătate
4398 afișări
Imaginea articolului Detalii despre cea mai tânără victimă a Covid-19 din România: Era diabetică şi participase cu fraţii din străinătate la înmormântarea mamei

Tânăra de 27 de ani din comuna botoşăneană Cândeşti a fost dusă la Spitalul din Dorohoi sâmbata trecută, după ce, potrivit unor surse ar fi făcut o comă diabetică.

Fata era diagnosticată cu diabet tip 1, iar sâmbâtăîn 28 martie, i s-a făcut rău şi a fost chemată ambulanţa.

„Fata nu a fost plecată nicăieri. Ea a stat acasă, dar ea s-a născut cu diabet, făcea insulină de trei-patru ori pe zi. Mama ei a murit acum două săptămâni şi au înmormântat-o. La înmormântare au venit fraţi de ai ei din Anglia, ei sunt vreo opt fraţi. Ea fost dusă întâi la Dorohoi, după la Botoşani şi după de la Botoşani la Iaşi", a declarat pentru MEDIAFAX, Constantin Ciornodolea, primarul comunei Cândeşti, judeţul Botoşani.

Potrivit informării Grupului de Comunicare Strategică, în cursul zilei de duminică i s-au recoltat probe biologice pentru COVID-19, care au fost testate la Iaşi. Starea ei s-a agravat şi de la Dorohoi a fost transferată la Spitalul Judeţean din Botoşani, iar după confirmarea infecţiei cu COVID-19 a fost mutată la Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi.

Fata de 27 de ani, din judeţul Botoşani, este cel mai tânăr român mort din cauza coronavirusului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici