Deţinutul evadat de la Jilava, predat de familie poliţiei

Deţinutul care a evadat, în urmă cu o zi, de la Penitenciarul Jilava a fost predat poliţiei de către familia acestuia şi este în drum spre unitatea de detenţie, a declarat, duminică, pentru MEDIAFAX, reprezentantul biroului de presă al penitenciarului, Denisa Necula.

59 afișări
Imaginea articolului Deţinutul evadat de la Jilava, predat de familie poliţiei

Deţinutul evadat de la Jilava, predat de familie poliţiei (Imagine: Poliţia Română)

Emil Lecu, în vârstă de 29 de ani, din Bucureşti, condamnat la trei ani şi şase luni pentru furt, încarcerat în regim deschis la Penitenciarul Jilava, a evadat în noaptea de vineri spre sâmbătă.

Bărbatul se afla la lucru la Gospodăria Agrozootehnică Jilava, în urma controlului acesta nefiind găsit în locul unde trebuia să stea, el fiind pus să păzească animalele.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţeană (IPJ) Ilfov, Elena Bucur, Administraţia Penitenciarelor a sesizat Poliţia, sâmbătă, în jurul orei 3.00, în legătură cu evadarea acestuia.

Pentru prinderea lui Lecu, Poliţia Ilfov a instituit filtre la toate intrările şi ieşirile spre Bucureşti şi judeţul Ilfov, evadatul fiind dat în urmărire şi căutat la domiciliul acestuia, din sectorul 3 al Capitalei, precum şi locuinţa tatălui lui, din comuna Glina.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici