Video Deţinutul evadat în 25 noiembrie din Penitenciarul Dolj a fost prins | FOTO, VIDEO

Deţinutul evadat în 25 noiembrie din Penitenciarul Dolj a fost prins marţi, într-un imobil nelocuit din comuna Calopăr.

1445 afișări

Potrivii poliţiştilor doljeni, poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj, cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române, au identificat şi prins, într-un imobil nelocuit din comuna Calopăr, bărbatul în vârstă de 36 de ani, din Moţăţei, care a evadat în 25 noiembrie din Penitenciarul Dolj.

Poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Dolj continuă cercetările.

La nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj a fost constituită o escortă formată din poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Dolj, bărbatul urmând să fie încarcerat în Penitenciarul Craiova.

Bărbat de 36 de ani executa o pedeapsă pentru furt. Acesta a evadat din Penitenciarul Pelendava, din Dolj.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici