Din cauza bacului „slab”, universităţile pregătesc un examen paralel

Noul tip de bacalaureat pe care îl susţin în acest an elevii ar putea atrage după sine modificarea admiterii la facultate, universităţile fiind în căutare de noi formule pentru a-şi asigura un filtru mai bun la înscriere, potrivit cotidianului "Gândul".

116 afișări
Imaginea articolului Din cauza bacului „slab”, universităţile pregătesc un examen paralel

Din cauza bacului „slab”, universităţile pregătesc un examen paralel (Imagine: Mediafax Foto)

Deşi, în cazul concursului din vară lucrurile nu mai pot fi schimbate, întrucât legea obligă rectoratele să stabilească toate criteriile cu cel puţin şase luni înainte de admitere, universităţile iau deja în calcul introducerea unor examene suplimentare pentru anul 2011.

Citeşte mai multe despre cum ar putea fi modificată admiterea la facultate pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici