Din nou la bere, la terasă. Client: „Este ca un fel de An Nou pentru noi”

  • La miezul nopţii, mai multe terase din Craiova au primit clienţi
  • Clienţii intră doar dacă au mască şi după ce li se trece numele şi numărul de telefon într-un registru
  • Unii patroni şi-au calculat costuri de 6.000 lei/lună pentru asigurarea măsurilor sanitare
1581 afișări

Mădălina Amon a aşteptat mai bine de două luni să bea o bere cu prietenii. Acum, a venit înainte de miezul nopţii la o terasă din centrul Craiovei. Ca să poată intra, a trebuit să-şi pună mască de protecţie.

Dacă şi tu ţi-ai pus în gând să ieşi la terasă, trebuie să ştii că ai de urmat reguli stricte. La fel, patronii localurilor.

Atunci când a ajuns la terasă, un angajat i-a cerut Mădălinei datele de contact. 

„Am venit fix la miezul nopţii. Este ca un fel de An Nou pentru noi. Revelion”, a declarat Mădălina Amon. 

Circuitele clienţilor au fost gândite în aşa fel încât să fie respectate regulile de siguranţă sanitară.

„Avem patru trasee: două pentru intrare şi două pentru ieşire. Noi o să conducem clienţii la masă pe unul dintre aceste trasee. Nu avem marcajele făcute şi-i conducem noi pentru că nu avem voie să facem marcaje în acest spaţiu”, a explicat un angajat. 

Angajaţii poartă echipamentul de protecţie necesar. 

„Întregul personal va fi echipat cu măşti şi mănuşi  care vor fi schimbate o dată la patru ore.Vom avea soluţii dezinfectante  la intrare, la toalete, bineînţeles”, a declarat Diana Testemiţanu, administrator terasă. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici