Directorul Tel Drum spune că 80% din documentele din valiza găsită în Teleorman sunt la dosar. Pitiş: Factura pentru fiul lui Dragnea nu corespunde

Directorul Tel Drum, Petre Pitiş, a declarat la ieşirea din sediul DNA, unde a fost informat cu privire la expertiza în dosar, că majoritatea documentelor din valiza jurnaliştilor de la Rise Project sunt deja la procurori şi că nu a fost emisă niciodată o factură pentru fiul lui Liviu Dragnea.

25529 afișări
Imaginea articolului Directorul Tel Drum spune că 80% din documentele din valiza găsită în Teleorman sunt la dosar. Pitiş: Factura pentru fiul lui Dragnea nu corespunde

Directorul Tel Drum spune că 80% din documentele din valiza găsită în Teleorman sunt la dosar. Factura pentru fiul lui Dragnea nu corespunde

„Nu pot să ştiu (despre documentele din valiză, n.r.). Acolo, eu am văzut că sunt documente care sunt deja la dosar. 80% din ce s-a prezentat în presă „Valiza” există la dosar din data de 6 august, de când s-au făcut percheziţiile. Cum au ajuns şi acolo, nu pot să îmi explic”, a declarat Petre Pitiş, la ieşirea din sediul DNA.

Petre Pitiş a fost chemat la sediul DNA pentru a fi informat de către procurori cu privire la expertiza dispusă în dosarul Tel Drum.

Întrebat de mailul pe care, potrivit Rise Project, fiul lui Liviu Dragnea i l-a trimis pentru a-i achita o factură, Petre Pitiş a spus că Tel Drum nu a emis niciodată o astfel de factură.

„Nu ştiu de mail, eu ştiu facturile pe care le am şi care sunt depuse aici. Nu am spus că-i plăteam. Am spus că am văzut mailul (prezentat de jurnaliştii Rise Project, n.r.), dar nu corespunde, factura care este în acel mail nu a fost niciodată emisă pentru Tel Drum”, a mai spus Petre Pitiş.

Rise Project a intrat în posesia unor documente importante, pe care DNA nu le-a găsit la percheziţiile de la Tel Drum, dar a dat peste ele un sătean din Teleorman. În hard-ul din valiză se află schiţa casei lui Dragnea şi mailuri trimise de fiul său. O parte dintre documente a fost publicată la începutul lunii noiembrie.

Printre mailuri sunt unele trimise de pe o adresă salvată Ştefan Dragnea. Mailul este trimis în anul 2010: “Am şi eu o datorie la un tip şi nu vreau să cer lu Liviu că mă ceartă, mă poţi ajuta să o achit? A făcut o factură cu ulei pentru maşini”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici