Video Dispozitiv de înregistrare audio-video în toaleta unei clinici din Capitală. Suspectul este audiat

Un bărbat suspectat că a montat dispozitive de înregistrare audio-video în toaleta unei clinici a fost dus la audieri, vineri, de poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Serviciul Investigaţii Criminale Sector 2.

1763 afișări

Poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Serviciul Investigaţii Criminale Sector 2 au pus în aplicare două mandate de percheziţie domiciliară, în municipiul Bucureşti şi judeţul Prahova, pentru depistarea unui bărbat bănuit de săvârşirea infracţiunii de violarea vieţii private.

„În fapt, acesta ar fi montat dispozitive electronice audio-video, în interiorul unei clinici medicale, din Sectorul 2. Bărbatul a fost condus la audieri, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violarea vieţii private, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2”, au transmis reprezentanţii Poliţiei Capitalei.

Surse judiciare afirmă că bărbatul ar fi soţul uneia dintre administratorele clinicii medicale, astfel că a avut acces în interior. El ar fi montat camere în toaleta femeilor, disimulate în odorizante.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici