DOCUMENT Au fost publicate modele de subiecte pentru Evaluarea Naţională şi Bacalaureat 2024.

Ministerul Educaţiei a anunţat miercuri că CNPEE a publicat modele de subiecte, însoţite de bareme de evaluare şi de notare, pentru examenele de Evaluare Naţională şi Bacalureat din 2024.

250 afișări
Imaginea articolului DOCUMENT Au fost publicate modele de subiecte pentru Evaluarea Naţională şi Bacalaureat 2024.

DOCUMENT Au fost publicate modele de subiecte pentru Evaluarea Naţională şi Bacalaureat 2024.

Este vorba de 11 modele de subiecte pentru Evaluarea Naţională şi de 32 de modele pentru Bacalaureat.

„Cu aceste resurse la dispoziţie, veţi putea aborda examenele cu mai multă încredere. Succes în pregătire şi în realizarea obiectivelor voastre”, le transmite elevilor Ministerul Educaţiei.

Reprezentanţii instituţiei precizează că programele de examen nu au suferit modificări faţă de cele în vigoare pentru anul şcolar 2022-2023, iar structura variantelor de subiecte este similară celei din anul şcolar trecut.

VEZI AICI MODELELE PENTRU EVALUARE NAŢIONALĂ ŞI BACALAUREAT

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici