VIDEO  Doi copii dansează pe şine, în timp ce un tren trece cu viteză de 200 km/h, iar doi adulţi urmăresc scena

Network Rail, compania britanică care operează ca administrator de infrastructură feroviară în Regatul Unit, a postat pe profilurile sale de socializare videoclipul cu doi copii care se joacă şi dansează pe şine în timp ce un tren cu viteză trece pe lângă ei.

7639 afișări
Imaginea articolului Doi copii dansează pe şine, în timp ce un tren trece cu viteză de 200 km/h, iar doi adulţi urmăresc scena

Doi copii dansează pe şine în timp ce un tren trece cu viteză de 200 km/h, iar doi adulţi urmăresc scena

În imagini se pot vedea cei doi copii alergând şi împingându-se unul pe altul. Pe măsură ce trenul se apropie, unul dintre băieţi - purtând un tricou albastru şi pantaloni scurţi negri - începe să îşi ia rămas bun de la trenul cu 10 vagoane Great Western Railway.

Două femei apar în imagini, aflate în zonă. Filmarea de 30 de secunde a fost filmată la trecerea la nivel Wantage Road din Grove, Oxfordshire, chiar înainte de ora 17:00, pe 4 iulie.

Network Rail a postat pe Twitter: „Trecerile la nivel pot fi foarte periculoase şi nu sunt un loc de joacă! Vă rugăm să reamintiţi copiilor dumneavoastră pericolul de a juca lângă calea ferată”.

Network Rail a declarat că filmarea şocantă a fost descoperită după ce şoferul trenului expres care circula cu 200 km/h „a raportat că acţionează frâne de urgenţă, după ce a văzut copii jucându-se pe şine”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici