Doi morţi şi trei răniţi, între care un pompier, în urma unui accident la Staţia de Epurare Brăila

Doi angajaţi la Staţia de Epurare din Brăila au murit, miercuri, după ce au căzut în bazinul de retratare a gunoaielor menajere şi a apelor reziduale, adânc de 7 metri. Alte trei persoane, între care un pompier, au fost rănite şi transportate la spital.

1306 afișări
Imaginea articolului Doi morţi şi trei răniţi, între care un pompier, în urma unui accident la Staţia de Epurare Brăila

Doi morţi şi trei răniţi, între care un pompier, în urma unui accident la Staţia de Epurare Brăila

Potrivit ISU Brăila, patru angajaţi au căzut în bazinul de retratare a gunoaielor menajere şi a apelor reziduale de la Staţia de Epurare Brăila. Bazinul era adânc de 7 metri.

Un bărbat a ieşit singur, iar trei au fost scoşi de ISU, doi fiind stabilizaţi şi duşi la spital, iar doi au fost declaraţi decedaţi.

În timpul intervenţiei, un pompier a căzut şi el în bazin dar avea mască şi centură de siguranţă. A fost rănit şi el, fiind dus la spital.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici