Doi pacienţi din Cluj şi trei din Iaşi, în stare critică, transferaţi în Austria şi Polonia

Doi pacienţi din UPU Cluj şi trei din UPU Iaşi au fost transferaţi, vineri, în spitale din Austria, respectiv Polonia, potrivit Ministerului Sănătăţii.

246 afișări
Imaginea articolului Doi pacienţi din Cluj şi trei din Iaşi, în stare critică, transferaţi în Austria şi Polonia

Doi pacienţi din Cluj şi trei din Iaşi, în stare critică, transferaţi în Austria şi Polonia

Încă 5 pacienţi infectaţi cu SARS-CoV-2, aflaţi în stare critică, dar stabilă, au fost transferaţi în unităţi medicale din afara României, anunţă MS.

Este vorba despre 2 pacienţi aflaţi în UPU din Cluj, care au fost transferaţi în Austria şi de alţi 3 pacienţi din UPU Iaşi, care au fost transferaţi în Polonia.

Toţi pacienţii au nevoie de asistenţă medicală în secţii ATI.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici