Doi tineri, acuzaţi că au omorât un bătrân din Vâlcea pentru a-i fura banii, reţinuţi

Un băiat de 18 ani şi o fată de 19 ani au fost reţinuţi şi duminică vor fi prezentaţi Tribunalului Vâlcea, ei fiind suspectaţi că au ucis un bătrân din localitatea Tomşani, căruia i-ar fi furat o sumă importantă de bani.

680 afișări
Imaginea articolului Doi tineri, acuzaţi că au omorât un bătrân din Vâlcea pentru a-i fura banii, reţinuţi

Doi tineri, acuzaţi că au omorât un bătrân din Vâlcea pentru a-i fura banii, reţinuţi

Doi tineri, bănuiţi că în timpul nopţii de vineri spre sâmbătă au ucis un bărbat din Tomşani, judeţul Vâlcea, au fost reţinuţi, iar duminică vor fi prezentaţi Tribunalului Vâlcea cu propunere de arestare preventivă.

Este vorba de un băiat de 18 ani şi de o fată în vârstă de 19 ani.

Cei doi ar fi intrat în locuinţa unui bărbat de 81 de ani, pe care l-ar fi tâlhărit şi apoi ucis, pentru a-i lua banii.

Surse locale afirmă că bărbatul avea în casă o sumă importantă de bani necesară pentru investigaţii medicale.

Deocamdată nu se ştie dacă cei doi tineri îl cunoşteau pe bătrâns sau dacă au acţionat la întâmplare, acest lucru urmând să fie stabilit pe parcursul anchetei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici