Doi tineri şi-au pierdut viaţa într-un accident rutier în Constanţa - VIDEO

Doi tineri şi-au pierdut viaţa şi un al treilea, un adolescent de 15 ani, a fost grav rănit într-un accident rutier petrecut, duminică după-amiază, în municipiul Constanţa, din cauza vitezei.

998 afișări
Imaginea articolului Doi tineri şi-au pierdut viaţa într-un accident rutier în Constanţa - VIDEO

Doi tineri şi-au pierdut viaţa într-un accident rutier în Constanţa - VIDEO

Potrivit reprezentanţilor Serviciului Poliţiei Române (SPR) Constanţa, Cristian Mărgulescu se afla la volanul unui autoturism BMW, înmatriculat în judeţul Dâmboviţa. La un moment dat, în timp ce se afla pe bulevardul Aurel Vlaicu, din cauza vitezei excesive, el a intrat cu autoturismul într-un stâlp.

În urma impactului, şoferul şi Alexandru Radu, pasager în autoturism au murit. Cătălin Mazilu, aflat de asemenea în BMW, a fost grav rănit, fiind transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru îngrijiri medicale.

Pentru scoaterea victimelor din autoturism a fost nevoie de intervenţia unui echipaj de descarcerare.

Oamenii legii au stabilit că şoferul avea permisul de conducere suspendat.

Cazul este cercetat de către reprezentanţii SPR Constanţa.

Video Stirileprotv.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici