Dolj: Şapte persoane au ajuns la spital în urma unui accident rutier pe DE 70

Şapte persoane au ajuns, sâmbătă seară, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova, după ce şoferul unui autoturism a intrat într-o depăşire, pe drumul european E 70 Craiova - Caracal, iar maşina s-a lovit frontal de o alta care circula din sens opus.

235 afișări
Imaginea articolului Dolj: Şapte persoane au ajuns la spital în urma unui accident rutier pe DE 70

Dolj: Şapte persoane au ajuns la spital în urma unui accident rutier pe DE 70 (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Accidentul rutier s-a petrecut, sâmbătă seară, în jurul orei 21.15, pe drumul european E 70 Craiova - Cararcal, între localităţile doljene Cârcea şi Coşoveni.

Toni Gângioveanu (31 ani), din comuna Leu, în timp ce conducea autoturismul personal, Opel Vectra, cu volan pe partea dreaptă, nu s-a asigurat în momentul în care a vrut să depăşească o altă maşină care se afla în faţa sa, intrând în coliziune cu un alt autoturism Opel Vectra, condus de Dragoş Buzatu (22 ani), din Craiova.

În urma accidentului, doi dintre pasagerii autoturismului care se deplasau regulamentar, Alexandru Buzatu (19 ani) şi Alexandra Ghiţan (22 ani), ambii din Craiova, au ajuns în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă.

Alte cinci persoane au ajuns la spital, însă doar trei dintre acestea, şoferul celui de-al doilea autoturism Dragoş Buzatu şi un prieten de-al acestuia, Cosmin Capac (22 ani), din comuna Izvoare, precum şi Izabela O. (17 ani), din comuna Leu, pasageră în maşina care a provocat accidentul, au primit îngrijiri medicale, suferind leziuni uşoare. Celelalte două persoane nu au necesitat spitalizarea.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, comisarul Adrian Căpraru, şoferul maşinii care a produs accidentul, Toni Gângioveanu, este cercetat pentru vătămare corporală gravă din culpă.

Din cauza accidentului, circulaţia pe ambele sensuri ale drumului european E 70 a fost blocată timp de o oră.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici