Dosar penal deschis în cazul bărbatului care a ajuns la spital, împuşcat de mai multe ori

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi au deschis, luni, un dosar penal in rem, în cazul atacului armat produs în apropierea unei săli de jocuri de noroc din Galaţi, când un bărbat a fost rănit şi a ajuns la spital cu mai multe răni împuşcate pe corp.

183 afișări
Imaginea articolului Dosar penal deschis în cazul bărbatului care a ajuns la spital, împuşcat de mai multe ori

Dosar penal deschis în cazul bărbatului care a ajuns la spital, împuşcat de mai multe ori

Potrivit anchetatorilor, se fac cercetări pentru tentativă la infracţiunea de omor, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi tulburarea liniştii şi ordinii publice în cazul bărbatului care a ajuns, sâmbătă, la spital, cu răni împuşcat4e pe corp, la spital. În acest caz s-a conturat un cerc de suspecţi.

Victima atacului, un bărbat de 31 de ani, din Galaţi, refuză să coopereze cu organele de anchetă, acesta declarând că nu ştie cine l-a împuşcat şi nici din ce cauză.

Astfel, s-a conturat ideea unei reglări de conturi, mai ales că victima a ajuns la Spitalul de Urgenţă din Galaţi la câteva ore de la producerea incidentului. El a fost adus la Unitatea de Primiri Urgenţe de un taximetrist, iar cadrele medicale i-au acordat îngrijiri şi au anunţat Poliţia.

„Un taximetrist l-a adus la Unitatea de Primiri Urgenţe, sângera abundent. Avea mai multe plăgi cu glonţ real, nu de cauciuc. Plăgile sunt la abdomen şi la nivelul picioarelor. Este internat în spital, noi am anunţat Poliţia”, a declarat, pentru MEDIAFAX, coordonatorul SMURD Galaţi, Angel Trifan.

Incidentul s-a produs sâmbătă, pe un bulevard din Galaţi la o oră după miezul nopţii. O persoană a sunat la o secţie de Poliţie din oraş şi a anunţat că a auzit focuri de armă. Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului nu i-au găsit pe suspecţi şi au căutat cu lanternele cartuşele folosite.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici