Dosar penal pentru un bărbat ce a minţit că are coronavirus în Cluj

Un bărbat de 54 de ani din Câmpia Turzii a sunat la 112 şi a anunţat că este infectat cu COVID-19, poliţiştii întocmind pe numele acestuia un dosar penal pentru comunicare de informaţii false, după ce au constatat că afirmaţiile nu sunt adevărate, informează corespondentul MEDIAFAX.

912 afișări
Imaginea articolului Dosar penal pentru un bărbat ce a minţit că are coronavirus în Cluj

Dosar penal pentru un bărbat ce a minţit că are coronavirus în Cluj

Prefectul Clujului, Mircea Abrudean, a declarat, marţi, că dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Cluj.

”Poliţia municipiului Câmpia Turzii s-a sesizat din oficiu în cazul unui bărbat de 54 de ani din Câmpia Turzii care a sunat la serviciul de urgenţă 112 şi a minţit spunând că este infectat cu noul virus COVID -19. În urma verificărilor, organele de cercetare penală ale Poliţiei Câmpia Turzii au întocmit un dosar penal pentru săvârşirea de către acesta a infracţiunii privind comunicarea de date şi informaţii false. Dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Cluj”, a spus Abrudean.

Bărbatul respectiv riscă între 1 şi 5 ani închisoare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici