Două cadavre carbonizate, o maşină şi un motoscuter arse, găsite pe un câmp din judeţul Neamţ

Două cadavre carbonizate au fost găsite, luni dimineaţă, pe un câmp din judeţul Neamţ, fiind descoperite şi o maşină şi un motoscutur arse, iar primele date ale anchetatorilor arată că ar fi fost vorba despre un accident rutier în urma căruia autovehiculele au luat foc.

120 afișări
Imaginea articolului Două cadavre carbonizate, o maşină şi un motoscuter arse, găsite pe un câmp din judeţul Neamţ

Două cadavre carbonizate, o maşină şi un motoscuter arse, găsite pe un câmp din judeţul Neamţ (Imagine: Thomas Campean/Arhiva Mediafax Foto)

Cele două cadavre au fost descoperite lângă un drum comunal din zona localităţii Ion Creangă, fiind găsite şi o maşină şi un motoscuter arse în totalitate.

Primele date ale anchetatorilor arată că cele două autovehicule ar fi fost implicate într-un accident rutier, iar apoi au luat foc.

Victimele - doi bărbaţi - au fost preluate de medicii legişti.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Neamţ, cele două victime sunt Mihai Pogea (31 de ani) şi Gheorghe Rotila (33 de ani), ambii din satul Stejaru, comuna Ion Creangă, care se aflau pe motoscuterul lovit de autoturism.

Unul dintre cadavre era carbonizat şi a fost găsit sub maşină, iar celălalt a fost descoperit la aproximativ zece metri distanţă de locul accidentului.

Şeful Poliţiei Neamţ, comisar şef Dorel Manolea, a declarat că în urma accidentului şoferul a fugit de la faţa locului, poliţiştii stabilind un cerc de suspecţi, iar proprietarul maşinii a fost dat în consemn la frontieră.

"Poliţia face cercetări privind un accident cu fugă de la locul faptei", a spus Manolea, precizând că, în opinia sa, a fost "o incendiere forţată" întrucât numerele maşinii erau luate.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Neamţ, Iulian Jugan, a declarat că luni dimineaţă, la ora 6.45, un localnic din comuna Ion Creangă a anunţat la 112 că a găsit două cadavre carbonizate, o maşină şi un motoscuter arse, pe un drum izolat din satul Avereşti. La momentul la care localnicul a anunţat ISU incendiul era stins.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici