Două dintre persoanele suspectate de jefuirea unui poştaş sunt rude ale unor poliţişti

Două din cele patru persoane suspectate că au jefuit un poştaş din Turda, furându-i 26.000 de lei, sunt rude ale unor poliţişti clujeni, afirmă surse judiciare, care spun că unul din suspecţi este fiul unui poliţist din Turda, iar altul este fratele unui agent dintr-o comună.

96 afișări
Imaginea articolului Două dintre persoanele suspectate de jefuirea unui poştaş sunt rude ale unor poliţişti

Două dintre persoanele suspectate de jefuirea unui poştaş sunt rude ale unor poliţişti (Imagine: Tibi Bologh/Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Cluj, Anca Sidonia Bolba, a declarat corespondentului MEDIAFAX că trei din cele patru persoane cercetate pentru jefuirea unui poştaş vor fi duse, marţi, la Judecătoria Turda, cu propunere de arestare pentru 29 de zile, pentru tâlhărie.

În cazul celei de-a patra persoane, anchetatorii nu au stabilit încă participaţia la tâlhărie.

Bolba a precizat că suma furată a fost de 26.000 de lei, recuperându-se 60 la sută.

Surse din rândul anchetatorilor au declarat corespondentului MEDIAFAX că două dintre persoanele propuse pentru arestare sunt rude cu poliţişti din cadrul Poliţiei Judeţene Cluj. Astfel, un suspect este fiul unui agent de la Poliţia Turda, iar altul este fratele unui agent-şef principal de la postul de Poliţie din comuna Călăraşi, judeţul Cluj.

În 23 mai, un poştaş a fost jefuit pe o stradă din municipiul Turda, fiind deposedat, prin violenţă, de o geantă în care se aflau sume de bani pe care urma să le distribuie. După ce au furat geanta cu bani, suspecţii au fugit cu un autoturism, se arăta într-un comunicat de presă al Poliţiei Române.

În urma investigaţiilor, anchetatorii au identificat doi suspecţi în cazul jafului, precum şi persoana care le-a pus la dispoziţie autoturismul.

Poliţiştii au descins, marţi dimineaţă, la locuinţele suspecţilor, din municipiul Turda şi comuna Mihai Viteazu, unde au găsit o parte din suma de bani furată de la factorul poştal.

Patru persoane au fost duse la audieri în acest caz.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici