Două femei au murit şi un bărbat este grav rănit în urma unui accident rutier în Dolj

Două femei au murit şi un bărbat este grav rănit, în urma unui accident care a avut loc, marţi dimineaţa, pe DN 76, în localitatea Radovan, judeţul Dolj, două autoturisme lovindu-se frontal, transmite corespondentul MEDIAFAX.

140 afișări
Imaginea articolului Două femei au murit şi un bărbat este grav rănit în urma unui accident rutier în Dolj

Două femei au murit şi un bărbat este grav rănit în urma unui accident rutier în Dolj

Purtătorul de cuvânt al ISU Dolj, Tania Vîlceanu, a declarat că în unul dintre autoturisme se aflau trei persoane, două femei şi un bărbat, iar în celălalt una singură.

Cele trei persoane din primul autoturism au rămas încarcerate, în urma impactului, cele două femei pierzându-şi viaţa. O altă persoană, un bărbat, a ajuns în stare gravă la spital.

„Două victime au decedat, una a fost preluată de ambulanţa SAJ şi transportată la Spitalul nr. 1 Craiova, iar cea de a patra este la locul accidentului, unde a primit îngrijiri medicale, ulterior refuzând transportul la spital”, a afirmat reprezentantul ISU.

Poliţiştii rutieri au deschis o anchetă pentru a stabili circumstanţele în care a avut loc accidentul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici