Două persoane, cercetate pentru comercializare ilegală de îmbrăcăminte adusă din Franţa şi Italia

Două persoane au fost duse, miercuri, la audieri de poliţiştii antifraudă în urma a trei percheziţii domiciliare la suspecţi de evaziune fiscală în comerţ cu îmbrăcăminte, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX Alexandru Niculae, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei.

544 afișări
Imaginea articolului Două persoane, cercetate pentru comercializare ilegală de îmbrăcăminte adusă din Franţa şi Italia

Două persoane, cercetate pentru comercializare ilegală de îmbrăcăminte adusă din Franţa şi Italia (Imagine: Diana Iurkiewicz/Mediafax Foto)

Potrivit lui Alexandru Niculae, suspecţii aduceau îmbrăcăminte, încălţăminte şi ceasuri din Italia şi Franţa şi le comercializau ilegal în ţară, cauzând un prejudiciu de aproximativ 300.000 de lei.

"Produsele erau comercializate în sistemul «la comandă» doar anumitor persoane într-un cerc restrâns prin comandă telefonică", a declarat Alexandru Niculae.

La acţiune au participat poliţişti ai Serviciului de Investigare a fraudelor sector 3.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici