Două persoane, lovite în plin pe o stradă din Arad. Una a murit, iar şoferul este căutat

Poliţiştii din judeţul Arad caută un şofer care, în noaptea de duminică spre luni, a lovit doi tineri care mergeau pe marginea unui drum, unul murind şi celălalt fiind rănit uşor, iar apoi a fugit de la locul producerii accidentului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

905 afișări
Imaginea articolului Două persoane, lovite în plin pe o stradă din Arad. Una a murit, iar şoferul este căutat

Două persoane, lovite în plin pe stradă din Arad. Una a murit, iar şoferul este căutat

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Arad, accidentul rutier s-a produs, în noaptea de duminică spre luni, pe DJ 708B, pe raza localităţii Cuvin.

Conform oamenilor legii, o persoană necunoscută, în timp ce conducea o maşină din direcţia Covăsânţ - Ghioroc, a surprins şi accidentat doi tineri, de 19 şi 22 de ani, care se deplasau pe jos pe partea dreaptă a carosabilului. Cei doi se întorceau de la o fermă, după ce au terminat munca.

În urma impactului, tânărul în vârstă de 22 de ani a murit, iar celălalt de 19 ani a fost accidentat uşor.

Imediat după ce a produs accidentul rutier, şoferul maşinii a fugit, iar la ora transmiterii acestei ştiri poliţiştii arădeni încearcă să îl identifice.

“Cercetările se efectuează sub coordonarea procurorului de caz sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului”, a informat IPJ Arad.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici