Două victime inconştiente în urma unui accident rutier în Ialomiţa

Două persoane au fost rănite grav într-un accident rutier care a avut loc duminică seara, în localitatea Giurgeni, judeţul Ialomiţa.

195 afișări
Imaginea articolului Două victime inconştiente în urma unui accident rutier în Ialomiţa

Potrivit informaţiilor transmise de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Ialomiţa, accidentul a avut loc pe DN39, în localitatea Giurgeni.

În accident au fost implicate două camioane încărcate cu cereale. În urma impactului, cele două autovehicule au luat foc.

La faţa locului au intervenit pompierii din Ţăndărei şi Slobozia, precum şi echipaje medicale.

Două persoane au fost rănite grav, fiind inconştiente, şi au fost transportate la spital. Una dintre ele a fost preluată de către echipajul SAJ Constanţa, iar cealaltă a fost extrasă dintre fiarele contorsionate ale camionului şi transportată de către elicopterul SMURD la spital.

Circulaţia pe DN39 a fost restricţionată pe o perioadă scurtă de timp, timp în care pompierii au intervenit pentru stingerea incendiului şi pentru descarcerarea victimelor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici