Dragnea, Oprea, Stroe şi Duşa vor asigura coordonarea măsurilor de deszăpezire

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri seară, că Liviu Dragnea, Gabriel Oprea, Radu Stroe şi Mircea Duşa vor asigura permanenţa conducerii şi coordonării activităţilor de deszăpezire şi de luare a tuturor măsurilor pentru limitarea efectelor produse de intemperii.

145 afișări
Imaginea articolului Dragnea, Oprea, Stroe şi Duşa vor asigura coordonarea măsurilor de deszăpezire

Dragnea, Oprea, Stroe şi Duşa vor asigura coordonarea măsurilor de deszăpezire (Imagine: Alexandru Solomon-Mediafax Foto)

Ponta a precizat că, sâmbătă, în prima şedinţă a noului Cabinet, vor fi discutate măsuri pentru combaterea efectelor ninsorilor.

"Mâine, stabilim şi oficial, cei doi viceprim-miniştri, domnul Dragnea şi domnul Oprea, şi cei doi miniştri Stroe şi Duşa vor asigura permanenţa conducerii şi coordonării activităţilor de deszăpezire şi de luare a tuturor măsurilor pentru limitarea efectelor produse de intemperii. După cum avem prognoza, nu o să fie probleme mari. În mod sigur, 24 de ore din 24, cel puţin unul din cei patru miniştri va fi la Guvern", a declarat Ponta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici