Dragoste pentru totodeauna. Un italian oferă recompensă 50.000 de euro persoanei care află cine i-a otrăvit câinele

  • Un italian oferă recompensă 50.000 de euro persoanei care află cine i-a otrăvit câinele.
  • Beagle-ul de 13 ani a murit după ce a mâncat chifteluţe otrăvite în curtea casei.
2179 afișări
Imaginea articolului Dragoste pentru totodeauna. Un italian oferă recompensă 50.000 de euro persoanei care află cine i-a otrăvit câinele

"La revedere, dragul meu prieten. Îţi mulţumim pentru compania minunată de care am avut parte în aceşti 13 ani. Cu siguranţă ne vom întâlni într-o zi din nou pentru multe plimbări şi multe alergări pe pajişti şi în păduri. Îţi doresc şi meriţi un paradis plin de bresaola", a fost mesajul de adio postat de Andrea Combi, un italian din Colico.

Beagle-ul Snoopy a murit otrăvit de chiftele care aveau otravă de şobolani.

Pentru că pare un act intenţionat, Andrea pune un preţ mare pe capul persoanei responsabile: 50.000 de euro. 

"Oricine ne ajută să pedepsim exemplar acest/această josnic/ă, nedemn/ă, mizerabil/ă, familia Combi este dispusă să garanteze un cadou de 50.000. Le mulţumesc anticipat celor care îmi împărtăşesc postarea", a scris italianul.

Snoopy a murit în dureri atroce din cauza unei hemoragii care i-a distrus ficatul şi rinichii. "Era un câine foarte bun, nu lătra niciodată, nu făcea probleme nimănui. Banii nu înseamnă nimic, ne este dor de câinele nostru”, adaugă proprietarul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici