Drama părinţilor, în pandemie. Nu mai ştiu cum să îi distreze pe cei mici

  • Andrei este revoltat pentru că locurile de joacă sunt încă închise
  • Vara plină de restricţii le dă de furcă părinţilor care vor să organizeze petreceri pentru cei mici
  • Proprietarii de locuri de joacă au fost nevoiţi să se reinventeze
2034 afișări
Andrei se plimbă în parcul Cişmigiu împreună cu soţia şi cu băieţelul lor, Robert. Din cauza restricţiilor, le este foarte greu să găsească locuri unde să se distreze cel mic. Aşa că se mulţumesc să mai schimbe parcurile prin Bucureşti. În august, trebuie să organizeze petrecerea de un an a finului lui, dar, din cauza restricţiilor, încă nu a găsit locaţia.
 
„Dacă se fac concerte cu 500 de persoane, ar trebui să fie deschise şi locurile de joacă. Mi se pare absolut anormal ce se întâmplă. Acasă a devenit foarte foarte dificil. Adică, nu mai suntem în anii ’90”, se plânge Andrei. 
 
Nu doar părinţii au de suferit, ci şi anteprenorii. De mai bine de trei luni, Alexandra are afacerea închisă. Însă, s-a reorientat. Nu mai organizează petreceri pentru copii, ci îi ajută pe părinţi să o facă, spre bucuria piticilor. Le trimite clienţilor seturi pentru aniversări, care conţin baloane, costume şi ornamente.
 
„Am creat întâlniri supreme între personajul preferat şi copil, astfel încât iau legătura prin videocall şi îşi spun ce au făcut în perioada asta. Cei mici au nevoie foarte mult de magia personajelor şi tot ce înseamnă petrecerea pentru copii”, spune Alexandra Timofte. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici