Drum judeţean din Vâlcea, blocat de o stâncă care a căzut de pe munte

Drumul dintre schitul Pahomie şi mănăstirea Lezer, din judeţul Vâlcea, este blocat, miercuri seara, după ce o stâncă de mari dimensiuni a căzut de pe munte în urma unei alunecări de teren.

1383 afișări
Imaginea articolului Drum judeţean din Vâlcea, blocat de o stâncă care a căzut de pe munte

Drum judeţean din Vâlcea, blocat de o stâncă ce a căzut de pe munte

Potrivit Poliţiei Vâlcea, drumul judeţean 654 este blocat, în punctul Zapor, între schitul Pahomie şi mănăstirea Lezer.

„A avut loc o alunecare de teren, respectiv stânci de dimensiuni mari căzute din munte, blocând drumul total pe o distanţă de aproximativ 25 metri”, anunţă Poliţia Vâlcea.

Sursa citată precizează că în zonă este posibilă trecerea doar pedestru.

Primele informaţii arată că nu există turişti sau alte persoane rămase în amonte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici