„Du-te la m...a acasă, dacă e frig aici”. Anchetă la o şcoală din Craiova, după ce administratorul a JIGNIT elevii care s-au plâns că le era frig

Inspectoratul Şcolar Judeţean Dolj a început, vineri, o anchetă, după ce elevii au filmat-o pe administratoarea Şcolii Gimnaziale „Gheorge Bibescu“ din Craiova în timp ce îi jignea pentru că s-au mutat din clasa lor într-un laborator, din cauza frigului.

1092 afișări
Imaginea articolului „Du-te la m...a acasă, dacă e frig aici”. Anchetă la o şcoală din Craiova, după ce administratorul a JIGNIT elevii care s-au plâns că le era frig

Anchetă la o şcoală din Craiova, după ce administratorul a JIGNIT elevii pentru că le era frig

Elevii de clasa a 7-a s-au mutat într-un laborator de biologie, deoarece în clasa lor era frig, iar administratorul şcolii ar fi fost revoltat de acest lucru. Femeia a fost filmată când ţipa la copii şi îi jignea.

„Du-te la mă-ta acasă, dacă e frig aici şi stai acasă. Dar nu vă e puţin ruşine aşa? Adică v-au crescut pretenţiile, dar ca să păstrăm, nu păstrăm nimic? Stai fată jos, stai jos că te văzui, stai jos! Chiar nu vă e ruşine? Să vă crească pretenţiile într-o nesimţire, în condiţiile în care voi nu păstraţi nimic? Aţi făcut clasa aia, e deplorabilă, e mizeră, aţi vopsit bănci! Să puneţi mâna să plătiţi tot mobilierul de acolo“, a spus administratorul şcolii, potrivit înregistrării audio prezentate de elevi.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Dolj, Nicoleta Liţoiu, a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX, că o echipă de control a instituţiei se află la Şcoala Gimnazială „Gheorge Bibescu“, pentru a stabili ce s-a întâmplat.

Purtătorul de cuvânt al ISJ Dolj, Nicoleta Liţoiu, a declarat, pentru MEDIAFAX, că instituţia pe care o reprezintă a fost deja informată despre incidentul în care a fost implicat administratorul de patrimoniu. O comisie a ISJ va merge la şcoală şi va verifica cele semnalate, însă în şcoală este deja în desfăşurare o anchetă.

În ce priveşte clasa din care s-au mutat elevii, Nicoleta Liţoiu a spus că a fost vorba despre o defecţiune la un calorifer.

Reprezentanţii şcolii susţin că administratoarea a spus că regretă limbajul pe care l-a folosit.

”A fost o ieşire, regretă şi dumneaei atitudinea şi limbajul. Nu a mai avut probleme. A fost o lipsă de comunicare între diriginta clasei şi doamna administrator şi de aici s-a iscat cred, referitor la mutatul elevilor în laboratorul de biologie. Suntem în desfăşurare şi vom respecta cadrul legal”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Verginica Roşca, directorul Şcolii gimnaziale „Gheorghe Bibescu“ din Craiova.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici