Dubai se redeschide pentru vizitatori din 7 iulie, doar cu teste de coronavirus

  • Autorităţile au anunţat faptul că vor permite accesul pe aeroport din 7 iulie.
  • Accesul este permis cu condiţia de a prezenta un test valid de COVID făcut cu maximum 96 de ore înainte sau vizitatorii vor face un test la aeroport.
707 afișări
Imaginea articolului Dubai se redeschide pentru vizitatori din 7 iulie, doar cu teste de coronavirus

Dubai se redeschide pentru vizitatori din 7 iulie, doar cu teste de coronavirus

Pentru cei care vor să viziteze Dubai, autorităţile au anunţat faptul că vor permite accesul pe aeroport din 7 iulie, dar cu condiţia de a prezenta un test valid de COVID făcut cu maximum 96 de ore înainte sau vizitatorii vor face un test la aeroport.

Astfel, autorităţile vor încheia trei luni de carantină dn cauza epidemiei de coronavirus care a provocat peste 40.000 de îmbolnăviri.

Vizitatorii trebuie să prezinte de asemenea o asigurare internaţională de sănătate şi să descarce o aplicaţie prin care comunică informaţii personale şi starea de sănătate.

Cei depistaţi pozitiv trebuie să stea 14 zile în carantină.

Nici accesul la marea citadelă incaşă Macchu Pichu nu a fost încă lăsat liber fiind amânat pentru câteva săptămâni. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici