VIDEO După izolare, ieşirile la piscină sunt pentru Andrei o experienţă inegalabilă

  • În weekend-uri poţi să mergi cu copilul în parcuri de aventură sau la piscină
  • Măsurile de siguranţă trebuie respectate în parcuri şi la piscină
  • Locurile de joacă din parcuri sunt în continuare închise
467 afișări

Te întrebi ce poţi să mai faci cu copilul în weekend? Să ştii că multe parcuri de aventură şi piscine s-au deschis şi o zi petrecută aici face cât o mini-vacanţă.

Andrei nu şi-a mai văzut colegii şi prietenii de câteva luni. Perioada de izolare a fost grea şi abia acum a reuşit să facă ceva cu adevărat distractiv: a mers la piscină cu părinţii. 

„Este excelent, mi-a plăcut foarte mult şi am aşteptat să vin aici mult timp”, spune entuziasmat Andrei. 

Mama unui alt copilaş consideră că ieşirile la piscină sunt binevenite, mai ales după perioada de izolare. „Aveam nevoie să se distreze, să simtă un pic libertatea, căldura razelor solare”, mărturiseşte aceasta. 

Parcurile de aventură sunt şi ele deschise pentru amatorii de senzaţii tari. Ştefania este una dintre aceştia.

„Am stat prea mult în casă şi acum am vrut să îmi descarc bateriile şi să mă dau pe tiroliană”, spune ea. 

Tot tiroliana este preferata unui băieţel, care a îndrăgit-o de la prima experienţă. „După atâta carantină s-au plictisit foarte tare. Am zis să mai facem şi altceva. La el e prima dată. Zic, hai să vedem. La început i-a fost frică, acum îi place”, spune mama acestuia.

Dacă te gândeşti să îi oferi copilului tău o experienţă de neuitat în perioada de pandemie, să ştii că parcurile de aventuri sunt o variantă foarte distractivă cu numeroase activităţi în aer liber.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici