Echipament de munte şi o cameră foto abandonată, descoperite de salvamontişti în munţii Căpăţânii. Imaginile stranii descărcate de poliţişti

  • Dispeceratul Naţional al Salvamont România a publicat pe Facebook mai multe fotografii descoperite într-o cameră foto abandonată în munţii Căpăţânii, relatează gorjeanul.ro
  • Autorităţile au găsit şi echipament de munte, precum un cort, sac de dormit şi un rucsac
  • O anchetă a poliţiştilor din judeţul Vâlcea este în derulare
4387 afișări
Imaginea articolului Echipament de munte şi o cameră foto abandonată, descoperite de salvamontişti în munţii Căpăţânii. Imaginile stranii descărcate de poliţişti

Sursa foto: Facebook Salvamont Romania - Dispeceratul National Salvamont

„Apel Salvamont Romania! Toţi cei care pot oferi informaţii despre persoanele din fotografiile alăturate sunt rugate sa ne contacteze prin Dispeceratul National Salvamont - 0372126668. Vă mulţumim! După primele comentarii apărute va comunicam ca nu este vorba de nici o gluma, nu ne permitem sa facem astfel de glume pe aceasta pagina şi în astfel de situaţii, dar pe munte au fost descoperite mai multe echipamente montane, cort, sac dormit, rucsac, aparat foto, trecute prin iarna, şi trebuie întreprinse cercetări de către mai multe instituţii, pe nivele de competenta, pentru soluţionarea acestei situaţii”, arată mesajul publicat pe pagina oficială de Facebook a dispeceratului. 

În fotografiile descărcate de pe camera foto apar mai mulţi bărbaţi, surprinşi în diferite ipostaze. Deocamdată nu se ştie nimic despre identitatea acestora. 

O anchetă a poliţiştilor din judeţul Vâlcea este în derulare, potrivit gorjeanul.ro. Salvamontiştii au făcut un apel la populaţie, sperând că astfel vor afla cine sunt persoanele. Cu toate acestea, fotografiile ar fi fost făcute în perioada 2012-2013, dar asta nu înseamnă neapărat că imaginile au fost surprinse atunci. În acest caz, aparatul foto ar fi putut să nu fie setat niciodată cu data corectă.

Totodată, camera foto nu este una ieftină, fapt care i-a determinat pe anchetatori să creadă că aparatul nu a fost abandonat. 

Postarea salvamontiştilor a fost distribuită deja de peste 1.900 de ori pe Facebook, înregistrând sute de comentarii de la internauţi. Mulţi dintre aceştia au ironizat iniţial anunţul dispeceratului, astfel că autorităţile au fost nevoite să sublinieze că nu este vorba de o glumă şi că acest caz este cât se poate de serios. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici