Educaţia sexuală, predată pe internet, printr-un podcast inedit: Pătratul Roşu

  • Pătratul Roşu este un podcast unde tinerii pot primi răspunsuri la unele dintre cele mai delicate întrebări
  • În 2021 ar putea fi votată legea privind educaţuia sexuală în şcoli
  • Materia ar putea fi predată, dar doar cu acordul părinţilor
1577 afișări
Imaginea articolului Educaţia sexuală, predată pe internet, printr-un podcast inedit: Pătratul Roşu

Educaţia sexuală, predată pe internet

Educaţia sexuală  va fi unul din subiectele pe care PNL şi USR - Plus vor fi nevoite să cadă de comun acord.

Cele două partide au votat diferit proiectul întors la parlament de preşeidntele Klaus Iohannis, care condiţionează predarea unei astfel de materii, de acordul părinţilor.

Elevii şi specialiştii în Educaţie sunt împotriva restricţiilor.

Până să existe o decizie finală si penru că si-au pierdut încrderea în politicieni, tinerii s-au organizat singuri.

Dana Alecu şi Răzvan Boltăreţu sunt iniţiatorii ”Pătratul Roşu”: un podcast în cadrul căruia sunt invitaţii specialişti, care răspund unora dintre cele mai sensibile întrebări.  

  • „Când le-am propus invitaţilor să participe la iniţiativa noastră, noi nu le-am oferit efectiv nimic. 06:04 CUT 06:26 Şi oamenii au fost foarte deschişi şi vorbim aici despre oameni din domenii precum ginecologie. A fost fain să vedem o astfel de deschidere”, spune Dana Alecu, iniţiatoare Pătratul Roşu.

Pe paginile oficiale de Facebook şi Instagram, cei doi strâng întrebările tinerilor, pe care le dezbat în emisiune. Citind numeroase poveşti de impoact, Răzvan Băltăreţu a ajuns la o concluzie. 

  •  „Greşelile pe care le faci fără tipul acesta de educaţie sunt mult mai mari decât cele pe care le faci fără orice alt tip de educaţie. Educaţia aceasta sexuală poate rezolva numeroase probleme şi mai ales putem să sperăm să ajungem la nivelul la care oamenii să nu mai fie marcaţi de unele momente din viaţa lor”, arată Răzvan Boltăreţu, iniţiator Pătratul Roşu.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici