Electrica Muntenia Sud nu mai întrerupe alimentarea cu energie electrică pe perioada caniculei

Electrica Muntenia Sud a anunţat, miercuri, că în perioada 18-22 iulie nu mai întrerupe alimentarea cu energie electrică pentru executarea unor lucrări în reţeaua de distribuţie din Bucureşti şi judeţele Ilfov şi Giurgiu, din cauza temperaturilor caniculare.

1 afișare
Imaginea articolului Electrica Muntenia Sud nu mai întrerupe alimentarea cu energie electrică pe perioada caniculei

Electrica Muntenia Sud nu mai întrerupe alimentarea cu energie electrică pe perioada caniculei

Totodată, societatea anunţă că este pregătită să intervină pentru prevenirea producerii de incidente şi pentru restabilirea alimentării cu energie electrică în cazul unor eventuale evenimente produse la reţeaua de distribuţie.

Prefecturile din 21 de judeţe (Bihor, Arad, Timiş, Hunedoara, Caraş-Severin, Mehedinţi, Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu, Călăraşi, Ialomiţa, Ilfov, Buzău, Brăila, Vrancea, Galaţi, Bacău, Vaslui, Iaşi, Botoşani) şi cea a municipiul Bucureşti au fost avertizate meteorologic cu cod portocaliu. Meteorologii avertizează că, începând de joi, temperaturile ar putea ajunge până la 40 de grade.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici