Excelenţa olimpicilor preşcolari, premiată de gazda Mirela Retegan

73 afișări
Imaginea articolului Excelenţa olimpicilor preşcolari, premiată de gazda Mirela Retegan

Evenimentul a avut loc joi, 23 mai, la Palatul Naţional al Copiilor din Bucureşti, adunând sute de copii din toate colţurile ţării cu vârsta cuprinsă între 3 şi 6 ani.

Evenimentul-cadou, desfăşurat în proximitatea Zilei Internaţionale a Copilului, a marcat finalul programului Olimpiadele Preşcolarilor, la care au participat în acest an un număr record de copii: peste 20.000 de copii. În cadrul Galei Micilor Olimpici au fost premiate primele eforturi academice ale celor mai mici dintre învăţăcei într-un cadru festiv şi inspiraţional. Invitaţii la eveniment au fost întâmpinaţi de celebre personaje Disney, au avut ocazia să participe la târgul de carte pentru copii şi să imortalizeze momentele în fotografii.

Gazda evenimentului a fost Mirela Retegan, care a adus pe scenă, într-un spectacol de excepţie, celebrele Mascote Zurli. Programul artistic de entertainment s-a desfăşurat în stilul original Zurli, transformând finalul primei olimpiade din viaţa preşcolarilor într-o amintire memorabilă.

Gala Micilor Olimpici a reunit copii cu vârsta cuprinsă între 3 şi 6 ani, care au fost implicaţi în cadrul celei de-a XII-a ediţie a campaniei naţionale Olimpiadele Preşcolarilor, marcând astfel participarea la „prima olimpiadă” din viaţa lor. În cadrul galei, micii olimpici au fost răsplătiţi cu premii speciale şi surprize de proporţii, recunoscându-se astfel meritele şi eforturile lor remarcabile. Cadourile preşcolarilor au fost oferite de partenerii evenimentului: National Geographic Learning, Editura Fischer International, Editura RAO şi Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici