Executoarea Şomăldoc îl dă în judecată pe Vadim: O să rămân în sediu până când unul dintre noi se plictiseşte

Executorul judecătoresc Paula Daniela Şomăldoc, care a venit, marţi dimineaţă, să evacueze sediul PRM, a declarat, pentru gândul, că nu a anticipat reacţia lui Corneliu Vadim Tudor, dar nici nu i-a fost teamă de acesta.

45 afișări
Imaginea articolului Executoarea Şomăldoc îl dă în judecată pe Vadim: O să rămân în sediu până când unul dintre noi se plictiseşte

Executoarea Şomăldoc îl dă în judecată pe Vadim: O să rămân în sediu până când unul dintre noi se plictiseşte (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Nu am anticipat reacţia. Nu mi-e teamă pentru că m-am confruntat de mai multe ori cu situaţii de genul acesta. Nu dau înapoi", a spus Şomăldoc. Ea a arătat că s-a simţit foarte jignită de injuriile liderului PRM, însă a adăugat că este obişnuită cu acest gen de comportament în activitatea profesională: "Este mai mult decât o jignire, dar mulţi ne înjură. Nu e o problemă, eu sunt obişnuită. Îmi fac datoria şi nu mi-e frică, nici ruşine". Executorul a menţionat că îl va da în judecată pe Corneliu Vadim Tudor şi că nu are de gând să părăsească sediul PRM decât după soluţionarea conflictului: "Îi fac plângere penală. Corneliu Vadim Tudor spune că va rămâne în sediu, voi rămâne şi eu până când unul dintre noi se plictiseşte".

Citeşte mai multe despre acţionarea lui C.V. Tudor în judecată pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici