Experţii MCV, la Ministerul Justiţiei. La discuţii participă şi procurorul şef al DNA

Experţii europeni veniţi în misiune de evaluare la Bucureşti în cadrul MCV se află, joi, la Ministerul Justiţiei, la discuţii participând, printre alţii, procurorul şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, dar şi vicepreşedintele CSM, Codruţ Olaru.

605 afișări
Imaginea articolului Experţii MCV, la Ministerul Justiţiei. La discuţii participă şi procurorul şef al DNA

Experţii MCV, la Ministerul Justiţiei. La discuţii participă şi procurorul şef al DNA

Misiunea de evaluare a Comisiei Europene în cadrul MCV are loc în perioada 14-16 martie 2018.

În acest context, ministrul Justiţiei a cerut Camerei Deputaţilor informaţii privind legile justiţiei.

La finele lunii ianuarie 2018, Jean-Claude Juncker, preşedintele Comisiei Europene, declara, după întâlnirea cu preşedintele Klaus Iohannis, că statul de drept funcţionează, este bine informat despre ce se întâmplă în România, dar dacă legile rămân cum au fost schimbate în Parlament se pot schimba şi discuţiile despre MCV şi Schengen.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici