Explozie într-un apartament din Reşiţa. Proprietarul locuinţei, fost fotbalist, a ajuns la spital

O explozie s-a produs, marţi, într-un apartament dintr-un bloc din Reşiţa, judeţul Caraş-Severin, iar proprietarul locuinţei, fostul fotbalist Nicolae Georgevici, a suferit arsuri la căile respiratorii şi la o mână, fiind transportat la spital, transmite corespondentul MEDIAFAX.

532 afișări
Imaginea articolului Explozie într-un apartament din Reşiţa. Proprietarul locuinţei, fost fotbalist, a ajuns la spital

Explozie într-un apartament din Reşiţa. Proprietarul locuinţei, fost fotbalist, a ajuns la spital (IMagine: Andreea Tănase/Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Semenic", Ancuţa Balint, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că, în urma deflagraţiei care a avut loc, marţi, într-un bloc din municipiul Reşiţa, o persoană a fost rănită, fiind transportată la Spitalul Judeţean Timişoara.

Suflul exploziei a smuls uşa şi o fereastră din apartament.

"O explozie a avut loc la etajul întâi al unui bloc din Reşiţa, cel mai probabil din cauza unei acumulări de gaze, dar acest lucru urmează să fie stabilit ulterior. În urma exploziei, o persoană, un bărbat de 70 de ani, a fost rănită. Structura imobilului nu a fost afectată şi nici nu a fost necesară evacuarea locatarilor. Au fost afectate uşa şi o fereastră din locuinţă", a declarat Ancuţa Balint.

Bărbatul rănit este proprietarul apartamentului, Nicolae Georgevici, fost fotbalist, acesta suferind răni la nivelul căilor respiratorii, precum şi la mâna dreaptă.

Medicii deplasaţi la locul exploziei au decis ca acesta să fie transportat cu un elicopter la Timişoara, la Spitalul Judeţean, pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate.

Reprezentanţii E.On Gaz urmează să stabilească exact care a fost cauza deflagraţiei.

Nicolae Georgevici a fost, în anii '70, fundaş la Metalul Reşiţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici